Kopen in Spanje

Voor dit alles werken wij als het huiskantoor samen met CoBla Vastgoed, waar je zeker bent van een ruim aanbod, lage prijzen en 100% Nederlandstalige begeleiding voor nieuwe huizen, villa’s en appartementen aan de Costa Blanca Zuid, een prachtregio in het zuiden van Spanje. Wij begeleiden je persoonlijk én in het Nederlands vanaf de eerste informatie tot en met alle wettelijke formaliteiten in Spanje.

 

Hoe gaan ze te werk?

Vrijblijvende informatie

Interesse om een huis, villa of appartement te kopen in Spanje? Neem contact op met Marc Verkuringen voor een vrijblijvend gesprek.

Tijdens dit kennismakingsgesprek vertellen ze alles over het kopen van een huis, villa of appartement in Spanje. Dit verloopt heel anders dan in België en Nederland. Zo speelt de notaris een veel kleinere rol en is het belangrijk om je te laten bijstaan door een gedegen advocaat die alle juridische zaken controleert.

Dat is ook één van de redenen waarom je best niet rechtstreeks bij een projectontwikkelaar koopt, maar in zee gaat met vastgoedspecialisten. Zij brengen je ter plaatse in contact met een Nederlandstalige advocaat.

Verder begeleiden ze je persoonlijk bij de keuze van de juiste woning in Spanje én staan garant voor een correcte wettelijke afwikkeling van de aankoop en werken ze enkel samen met bouwpromotoren die een bankgarantie kunnen geven op alle gestorte betalingen tot en met de oplevering van je droomhuis.

Tijdens dit eerste gesprek vertellen ze je ook over de lopende nieuwbouwprojecten en maken we samen een eerste selectie op basis van je voorkeuren.

Bezichtigingstrip naar Spanje

Tijdens een bezichtigingstrip van een drie à vier dagen word je begeleid door Marc Verkuringen. Hij woont ter plaatse en heeft een grote kennis van de Costa Blanca Zuid.

Hij selecteert ook de projectontwikkelaars en de nieuwbouwprojecten die wij aanbieden. Daarbij volgt hij de voortgang van de bouw.

Bij aanvang van je bezichtigingstrip verwelkomt Marc je op de luchthaven van Alicante en brengt je naar een door ons geregeld luxe verblijf.

De verblijfskosten nemen zij voor hun rekening wanneer je beslist een door hen aangeboden woning aan te kopen. De vlucht voor je bezichtigingstrip betaal je zelf.

Naast het bezoeken van de voor jou geselecteerde appartementen, villa’s of huizen, blijft er nog voldoende tijd over om de streek te ontdekken. Marc laat je de mooiste plekjes zien en dompelt je onder in de Spaanse sfeer. Aan het eind van de reis brengen ze je terug naar de luchthaven.

Begeleiding bij het volledige aankoopproces

Wij staan garant voor een persoonlijke begeleiding tijdens het volledige aankoopproces. Zo ben je altijd zeker van een 100% Nederlandstalige opvolging. Marc vergezelt je persoonlijk tijdens je afspraak naar onder andere de advocaat en de notaris.

Opvolging van het bouwproces

Wanneer de bouw van je droomwoning in Spanje nog lopende is, volgt Marc dit voor je op. Zo ontvang je regelmatig foto’s van de voortgang.

Totale begeleiding na aankoop

Het inrichten van een woning in een ver land of een verhuizing naar Spanje is waarschijnlijk niet je dagelijkse bezigheid. Daarom mag je ook in deze fase rekenen op onze ondersteuning.

Zo geven we je graag gerichte tips en advies voor het aankopen van de meubels, het opstarten van de eventuele verhuurservice,…

Voor elke praktische vraag kan je bij Marc in Spanje terecht.