Vlot verhuizen doet u zo

Yes! U heeft goede vooruitzichten want u mag binnenkort eindelijk verhuizen naar de woning van uw dromen! Een goede voorbereiding is het halve werk. Met onze tips & tricks helpen wij u graag op weg om de verhuis vlot te laten verlopen. Zo loopt het vast van een leien dakje! 

Denk alvast na over verhuismateriaal

Een goede tip is dan ook op tijdig voldoende verhuisdozen te verzamelen. Uw plaatselijke supermarkt heeft misschien wel stevige dozen op overschot die ze u graag willen schenken? Verder kan het ook handig zijn om een voorraad dekens te voorzien. Hier kan u uw meubels mee inpakken om ze beschermd te verhuizen. 

Goed begonnen is half gewonnen

Best start u ruim op voorhand al met het opruimen van uw huidige woonst. Welke spullen mogen weg en verhuist u liever niet mee? Denk er alvast over na wat u met deze spullen zal doen. Probeert u ze te verkopen? Of wie weet maakt u er een vereniging in de buurt heel blij mee.

Spullen die u graag mee zou verhuizen, maar nu niet direct meer nodig heeft, kan u alvast tijdig inpakken. 

Wanneer de grote dag eindelijk in aantocht is

Trommel vrienden en familie tijdig op om te helpen. Vele handen maken licht werk en uw familie en goede vrienden helpen u waarschijnlijk met veel plezier! Voorzie genoeg eten en drinken, want gemotiveerde helpers leveren vaak een extra inspanning. ;-) 

Zal u werken met een verhuislift? Zorg er dan voor dat er op de dag van verhuis zeker ruimte is om de verhuislift te parkeren. Wanneer u in een appartementsgebouw woont, deelt u dit best op voorhand mee aan de bewoners.

Wanneer u helemaal gesetteld bent...

... geeft u best uw adreswijziging binnen de 8 dagen door aan uw stad of gemeente. Vergeet de adreswijziging ook niet door te geven aan uw bank, werkgever, vereniging, verzekeringsmaatschappij en andere firma's.


Team Huiskantoor wenst u alvast een vlotte verhuis en veel liefde en geluk in uw nieuwe woning!

Galerij

U moet uw aanspreking invullen
U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw telefoonnummer invullen
U moet uw bericht (optioneel) invullen
U moet akkoord gaan met onze privacyvoorwaarden