Het Huiskantoor steekt de Nederlandse grens over

Bij Het Huiskantoor draait alles om de klant. We hebben één missie: uw tevredenheid. En hoe doen we dat? Door te luisteren naar uw behoeften en verwachtingen en daar vervolgens onze diensten perfect op af te stemmen.

Afgelopen tijd kregen we wel eens vaker de vraag om ons Noord-Limburgs aanbod ook over de Nederlandse grens aan te bieden. Niet alleen om de hedendaagse uitdagingen die de vastgoedmarkt kent het hoofd te bieden, maar ook om onze online aanwezigheid te vergroten en de woningverkopers van nu meer mogelijkheden te bieden.
Fier kondigen we dan ook aan dat we vanaf heden ook actief zijn op de Nederlandse markt. Onlangs opende ons nieuw kantoor in het Nederlandse Bergeijk. Dit stelt ons in staat om uw eigendommen ook aan de andere kant van de grens aan de man te brengen. We kunnen uw pand nu in de schijnwerpers zetten op Funda, dé plek waar elke Nederlander op zoek gaat naar zijn droomhuis.
Deze grensverleggende stap stelt ons in staat om u nog beter van dienst te zijn en al uw vastgoedwensen te vervullen. Of u nu uw woning wilt verkopen of juist een nieuwe thuis zoekt, ons toegewijde team staat te popelen om u te begeleiden in elke stap van het proces.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar, aan beide kanten van de grens!  

Galerij

Een tevreden klant is onze beste vertegenwoordiger

Rutger Schildermans, zaakvoerder

U moet uw aanspreking invullen
U moet uw voornaam invullen
U moet uw naam invullen
U moet uw e-mail invullen
U moet uw telefoonnummer invullen
U moet uw bericht (optioneel) invullen
U moet akkoord gaan met onze privacyvoorwaarden